Fijnesteyn » Specials » Computerfans
Kennis is het licht van de geest...

Zonder de computer staat onze hedendaagse wereld stil!

Vandaag de dag is de computer een onmisbaar onderdeel geworden van onze samenleving. Computers zijn in elke bedrijfstak te vinden, ze leiden de energiestromen in goede banen, houden de voorraden in de supermarkt bij en bestellen artikelen nog voordat deze opraken, ze houden bedrijven draaiende, voorspellen het weer, regelen het verkeer, maken ruimtereizen mogelijk, besturen fabrieksprocessen en doen de administratie. Bij een stroomstoring staat de hele maatschappij op slag stil omdat de computers het niet meer doen, kortom, we kunnen niet meer zonder, de space-age is geruisloos overgegaan naar het computer tijdperk.

Van kamervullende machine tot plat doosje

In deze special nemen we onder andere een duik in de geschiedenis van het internet en bekijken de ontwikkeling van de pc.
We gaan ook kijken naar de leukste USB-sticks die er vandaag de dag te koop zijn en we verdiepen ons in allerlei andere facetten van het leven met de computer, de spannende techniek die de computer mogelijk heeft gemaakt is ook buitengewoon boeiend.


Wie weet wat de computer ons nog gaat brengen in de toekomst, nu al biedt de virtuele wereld ongekende mogelijkheden en dat terwijl de techniek feitelijk nog in de kinderschoenen staat ook al zijn er dan al ruim 50 jaar verstreken sinds de allereerste echt bruikbare pc op de markt kwam. En wie denkt er niet met weemoed terug aan de spelcomputers van Atari en Commodore die in de jaren '70 van de vorige eeuw op de markt kwamen? Inmiddels zijn het kostbare verzamelobjecten voor liefhebbers geworden!


We zijn dan ook bijzonder benieuwd naar de verdere ontwikkeling van de computer en het internet en welke mogelijkheden onze kinderen en kleinkinderen straks hebben. Zullen ze een pizza kunnen bestellen die als bijlage bij een E-mail verstuurd wordt?
Als we zien hoe snel de ontwikkeling van de 3D printer de afgelopen tijd is gegaan lijkt vrijwel niets onmogelijk in de toekomst.
Voor nu wensen we u veel plezier bij het lezen van de rijk geïllustreerde artikelen die we hier voor u gebundeld hebben, start it up!

Geld verdienen op internet met internationale CPA-Marketing

Heeft u er al eens over gedacht uw eigen Internationale CPA-campagnes op te zetten om daarmee behoorlijk wat geld te verdienen op het internet? CPA-Marketing neemt dezer dagen een enorme vlucht en wan…
Gepubliceerd door Fijnesteyn op 03-04-2013, laatst gewijzigd op 08-06-2015. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Bronnen en referenties
  • Coolfun.blogspot.com
  • Funnypictureoftheday.net
  • Infinitefrontiers.0catch.com
  • Newindianpictures.com
  • Themetapicture.com
Schrijf mee!